Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
maris uvařila 29. 6. 2011 11:35 Filátka z tresky s karamelizovanými rajčaty a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 29. 6. 2011 11:35 Filátka z tresky s karamelizovanými rajčaty a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cuketová polévka s vejcem a slaninou: Smetanová polévka voní koprem, s vařeným vejcem příjemně zasytí a má italský šmrnc
Gouda promění obyčejné lasagne v delikatesu. Zárukou delší trvanlivosti tohoto oblíbeného sýra je koření
Retro okénko: Šťáva Pribinka stávala od dvou do 5 Kčs. Tekuté ovoce z Přibyslavi se hodilo do limonády i mléčného koktejlu