Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
dvevtroube uvařila 27. 3. 2018 20:30 Financiers - sladké francouzské pečivo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dvevtroube uvařila 27. 3. 2018 20:30 Financiers - sladké francouzské pečivo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Recept na nejlepší cuketovou směs na topinky: S rajčaty a paprikami chutná fantasticky a připravit se dá i do zásoby