Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
janatka uvařila 5. 10. 2015 09:37 Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 1. 10. 2015 13:04 Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 1. 10. 2015 13:04 Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské chutě: Manželka britského krále Camilla miluje mražený koláč a k večeři si dává tyhle pečené fazole na toastu
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu