Květnoví ledoví muži 2025: Tyto tipy uchrání zahradu a pomohou zajistit parádní úrodu pro letošní rok
Bezový sirup jako od babičky: Výrazně voní a luxusně chutná, základem úspěchu je ve správnou dobu nasbírat rozvité květy
Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
Eliza uvařila 14. 8. 2012 16:30 Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 8. 2012 16:30 Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 8. 2012 16:30 Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 8. 2012 16:30 Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Jak a kde správně skladovat chléb? Na ledničku musíme zapomenout, dobře se ale osvědčily len i speciální sáčky
4 foto Královské chutě: Karel IV. měl rád dušené veverky a kaše s medem. Jídlo si nabíral speciálním způsobem