Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Colombo65 uvařil 8. 1. 2016 19:05 Ham and eggs (Šunka s vejci) 0 0 Zobrazit detail Ham and eggs (Šunka s vejci) Okomentovat
Colombo65 uvařil 8. 1. 2016 19:05 Ham and eggs (Šunka s vejci) 0 0 Zobrazit detail Ham and eggs (Šunka s vejci) Okomentovat
Jak nejlépe oživit zvadlé listy zeleniny a salátů? Pomůžou lednice, utěrka, voda, hluboký talíř i obyčejný igelitový sáček
Julius Caesar snídal vinný střik, k večeři měl kuře na rozmarýnu s dušenou zeleninou. A zřejmě si pochutnával i na pizze