Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Danca uvařila 21. 8. 2016 12:02 Houbová roláda jako příloha i samostatné jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 21. 8. 2016 12:02 Houbová roláda jako příloha i samostatné jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 21. 8. 2016 12:02 Houbová roláda jako příloha i samostatné jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 21. 8. 2016 12:02 Houbová roláda jako příloha i samostatné jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 21. 8. 2016 12:02 Houbová roláda jako příloha i samostatné jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Uvařili jsme štědrovečerní hrachovku jako z pohádky Tři oříšky pro Popelku. Voní majoránkou a česnekem a chutná skvěle
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle