Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
RubyRom uvařila 7. 3. 2025 11:47 Houstičky z červené čočky (vhodné pro diabetiky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejkřupavějších hranolek z horkovzdušné fritézy dosáhnete snadno: Přidáte jednu ingredienci, kterou má doma každý
Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Turecký med není jen sladká pouťová dobrota. Skvělý je i na Vánoce. Připravuje se snadno, chce to jen trochu trpělivosti při míchání