Nejlepší veka na chlebíčky: Nadýchaná, pevná, kyprá a hlavně domácí. S mlékem získá jemnou chuť a nádhernou vůni
Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
JanaDorazinova uvařila 8. 10. 2013 10:25 Kachna pečená na víně s jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
16 foto Martin s Vlastíkem opustili kancelář a počítač a vrhli se na moravské speciality: Jejich výrobky teď sbírají ocenění i ve světě
Jak na perfektní švestkový kompot? Kromě švestek stačí jen jedna ingredience a tenhle postup krok za krokem zvládne i začátečník
20 foto VIDEO: Zjistili jsme, kam v Brně na vánočních trzích na skvělou buchtu a svařák, i kde se vyhnout haluškám za 184 Kč