Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
Ivace64 uvařila 29. 12. 2016 21:09 Kachní játra na grilu, naložená v marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 12. 2016 21:09 Kachní játra na grilu, naložená v marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek