Kachní játra na grilu, naložená v marinádě

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Pokrmy z vnitřností 2 názory

Suroviny

500 g kachních jater
6 plátků slaniny
olej
Na marinádu :
nasekané bylinky (tymián,oregano, petrželka)
1/2 hrnku mléka
4 prolisované stroužky česneku
uzená paprika
sojová omáčka
worcester
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kachní játra odblaníme a nakrájíme na plátky, které na krajích nařízneme, aby se při grilování nekroutily. Naložíme do marinády z bylinek, mléka, uzené papriky, sojové omáčky, česneku a worcesteru. Necháme asi 2 hodiny v chladu.

  2. Játra po této době kuchyňskou utěrkou osušíme a restujeme z obou stran na grilovací pánvi s kousky slaniny.

  3. Podáváme se salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kachní játra na grilu, naložená v marinádě

Tématické fráze: nalozena játra marináda na játra kachní játra játra na grilu naložená játra recept recepty na kachni játra grilovaná kachní játra nalozena kruti játra kachní játra recepty marináda na grilovaná játra vepřová játra na roštu recept kachní játra recept jatra v marinadě grilovaná játra kachní marinada na kuřecí játra na grilu krůtí játra na grilu kachni jatra v zelenine kachni jatra na rostu játra na grilu recept co z kachních jater