Šílený díl Ano, šéfe! přinesl knedlíky v krvi i slzy personálu. Zklamaly jsme, plakala na konci provozovatelka Olena
Jak vychutit zelí nakládané do sudu. Správný poměr soli, koření i dalších přísad vytvoří perfektní křupavé kysané zelí
Kadlik uvařil 27. 12. 2012 10:39 Kadlíkovo zelí s houbama, bramborem, uzeným... 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 27. 12. 2012 10:39 Kadlíkovo zelí s houbama, bramborem, uzeným... 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadlik uvařil 27. 12. 2012 10:39 Kadlíkovo zelí s houbama, bramborem, uzeným... 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pařížský salát podle ČSN: Retro recept nabízí větší kvalitu než obchody. Důležitý je výběr salámu i krájení