Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkovo zelí s houbama, bramborem, uzeným...

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

27. 12. 2012 12:39

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 384 kJ / 809 kcal
Bílkoviny76,66 g
Tuky32,74 g
Vláknina41,30 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,20 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ejajama ejajama

26. 3. 2013 19:06

Recept mě velice zaujal. Nemám ale pečící sáčky, zkusím udělat v pomalým hrnci. Pak podám zprávu.

ejajama ejajama

26. 3. 2013 19:05

pipre: Toto mám od tety, byla RNDr. houbařka (pěstovala hřiby i v miskách v laboratoři). Říkala mi: Ochutnej kousek holubinky z klobouku - pálí, vyhoď jí, nepálí, JE JEDLÁ. Jedinou podmínkou je bezpečně poznat holubinku. A kdo jí nepozná, ať raději nechodí do lesa:-((:-!

Rézi

2. 1. 2013 12:38

Pečící sáčky jsou skvělé,je potřeba péct na nižší teplotu.Já do sáčku naskládám brabbory na menší kousky,kuřecí nebo vepřové na nudličky,jakoukoli zeleninu dle vlastní fantezie včetně cherry rajčátek.Vše jemně přisolené a okořeněné.Ke kuřecímu masu kápnu trochu olivového oleje.:-p:-K

pipre pipre

28. 12. 2012 18:52

Ivusa: Také si myslím, že pokud se sáček připeče, tak je to teplotou. Myslím, že i na sáčcích je uvedeno, že by teplotya v troubě při pečení neměla přesáhnout 220;C. Některé sáčky se propichují, než se vloží do trouby, na některých ale propíchnutí není uvedeno a to jsem trnula, že mi praskne v troubě :-D...Zkoušela jsem to bez propíchnutí, ale raději jsem snížila teplotu a vydrželo to :-)

nofrona

28. 12. 2012 16:56

:yes::yes::-p

Masula Masula

28. 12. 2012 15:33

Recept dle mých chuťových kanálků:yes::-p,ale houby sbírám jen co znám:-),ale obdivuji ty co znají více druhů hub :yes:;-),mám v mrazáku mojí houbovou směsku a tak určitě vyzkouším,ještě taky musím zakoupit ty sáčky:-S:-)):-K.

Péťa

28. 12. 2012 10:53

Ivusa:tak takových vás moc není.Já znám lidi co sbírají,ale nejedí.Že by nedůvěra ve vlastní schopnosti?

Ivusa Ivusa

28. 12. 2012 09:28

:-Khoubičky miluju,ale bohužel nesbírám....nepoznám je, ale pokud někdo houby zná a vaří z nich ráda si pochutnám.Recept se mi líbí a pečící sáčky používám také ...je z nich chutné jídlo a hlavně se tolik nemusí drhnout pekáč:-):-)Zezačátku se mi také sáček připékal:-O ,myslím si že je to teplotou v troubě.Stačí péct sice trošku dýl, ale na méně stupňů.;-)

Dooga Dooga

27. 12. 2012 21:19

Zdar Kadlíku. Už jsem myslel, že se navyskytuješ. ;-) A ty sem vtrhneš zase s takovou dobrotou.:yes: Já tyto houby neznám, tak je nesbírám,ale jsdl jsem holubinky a byly sqělé.:-p

pipre pipre

27. 12. 2012 20:00

Vypadá to hodně jedle:yes:+ Pečící sáčky občas používám. Někdy s hotovou směsí, ve které jen zamíchám to, co chci péct a také sáčky bez kořenící směsi, kde si dám vlastní koření.
Kadliku, po holubinkách se mi stýská už mnoho let. Naposled jsem je jedla, když žil ještě můj otec a jemu jsem věřila, že od něho je mohu jíst. Od té doby jsem si netroufla ochutnat od nikoho.

jarda Kadic jarda Kadic

27. 12. 2012 15:26

Kadlik: Jseš můj člověk:yes::yes::yes:

jarda Kadic jarda Kadic

27. 12. 2012 15:24

jirholu: No.jasně,to mělo patřit Oskerusce, omlouvám se hluboce:-K:-K:-8

spagetka spagetka

27. 12. 2012 15:12

Kadlik:jo to když mi poprvé přinesl muž ty zelené holubinky, tak jsem pátrala všude, jestli si ze mě nedělá srandu :-D:-D:-D:-D

Kadlik Kadlik

27. 12. 2012 15:11

Oskeruska: atlas je na motivaci, ale pak chce tu houbu vidět naživo, a víckrát... to se nedá naučit během chvilky. Ale výsledek stojí za to!

Kadlik Kadlik

27. 12. 2012 15:09

jarda Kadic: takové holubinky nazelenalé, s tím popraskaným kloboukem... to je žrádlo!!! Smažené na řízek, nebo jenom opečené na sádle... nebo menší vcelku v octě!!!:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čirůvka dvoubarvá recepty čirůvka dvoubarvá recept zelí s houbama recept čirůvka dvoubarvá čiruvka dvoubarvá hřiby se zelím bramborové špalky s uzeným pecici sacky jak pouzivat vepřové nudličky v pečícím sáčku recepty z čirůvky dvoubarvé atlas hub sk houby havelky mám ráda maso recepty zelí s hřiby pečicí sáčky co a jak v nich péct červené zelí s brambory a uzeným jak udělat zelí ze sáčku co udelat z ciruvek zelí s hřibama mohu péct uzené maso? čirůvka havelka na kmíně

Suroviny: zelí hlávkové, brambory, krkovice uzená, houby, mrkev, cibule, sůl, pepř, kmín celý, tymián sušený

TopRecepty.cz

Kadlíkovo zelí s houbama, bramborem, uzeným...

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oXGK