Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
hanahcotton uvařila 23. 4. 2011 16:56 Kapr z e-mailu - na zelenině a avokádu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 23. 4. 2011 16:56 Kapr z e-mailu - na zelenině a avokádu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 23. 4. 2011 16:56 Kapr z e-mailu - na zelenině a avokádu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 23. 4. 2011 16:56 Kapr z e-mailu - na zelenině a avokádu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nechtěnými „hity“ jídelníčku během první světové války byly tuřín, krmná řepa a polévka z vrány, chleba byl na příděl
Roláda z mletého masa s náplní z vajec, sterilované zeleniny a hub má jemně pikantní chuť a je báječně šťavnatá
Kuřecí minutka z vykostěných marinovaných stehen Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 25 min