Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Lukas cirjak uvařil 30. 4. 2021 11:41 Karamelizované vlašské ořechy a slaná karamelová omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima
9 foto Vyzkoušeli jsme osm nejlepších způsobů, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou a nespálí
Staročeská couračka: Vydatná polévka se zelím a bramborami voní osmaženou slaninou a jemná je díky jedné přísadě