Vláčné kokosové kostky voní čokoládou a kokosem. Přípravu zvládnete do půlhodinky a moučník ocení i děti
Jak na vynikající pomazánku se šunkovým salámem: Během pár chvil vykouzlíte pokrm, který uspěje na každé oslavě
Jak správně uskladnit jablka na zimu? Pozor na vodu a některé potraviny, pomoci může i obyčejný papír
ruzena uvařila 3. 3. 2010 13:27 Krkovice se zázvorem a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail maso podusíme Okomentovat
ruzena uvařila 3. 3. 2010 13:27 Krkovice se zázvorem a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail pak přidáme šlehačku Okomentovat
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
27 foto Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý