Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
ruzena uvařila 3. 3. 2010 13:27 Krkovice se zázvorem a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail maso podusíme Okomentovat
ruzena uvařila 3. 3. 2010 13:27 Krkovice se zázvorem a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail pak přidáme šlehačku Okomentovat
Čočková polévka se zelím: Nesmí v ní chybět aromatická majoránka, uzená klobáska a zakysaná smetana, příprava je snadná