Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
mika59 uvařila 19. 4. 2017 14:34 Krkovička v česnekovo-chilli marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 19. 4. 2017 13:01 Krkovička v česnekovo-chilli marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 19. 4. 2017 12:56 Krkovička v česnekovo-chilli marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava