Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody
Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Institut kompliment uvařil 24. 11. 2009 18:56 Kuře s chřestem v alobalu /dietní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 24. 11. 2009 18:56 Kuře s chřestem v alobalu /dietní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Low carb kakaové sušenky podle Hanky z Poděbrad. Máme recept na dokonalé vánoční cukroví, po kterém nepřiberete
Jarní nádivkové muffiny: Obměna velikonoční nádivky je vláčná, chybět nemohou speciálně upravené kopřivy