Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Vdolky jako z pohádky: Tradiční pečivo chutná mnohem lépe s jablky. Dodají jim na svěžesti a těsto příjemně zvláční
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée
mika59 uvařila 17. 1. 2017 17:22 Kuřecí horní stehno v omáčce s žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 17. 1. 2017 17:22 Kuřecí horní stehno v omáčce s žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kdo upeče nejlepší mazanec? Podle znamení horoskopu Berani ohromí vláčným tvarohovým, Panny nadýchaným kváskovým