Letní kvíz o zavařování: Zjistěte, jestli znáte důležité zásady dřív, než se pustíte do kompotů nebo okurek
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
Jak zavařit papriky v rajčatové šťávě? Podle tohoto retro receptu budou chutnat fantasticky, příprava je snadná
Colombo65 uvařil 16. 7. 2010 08:30 Kuřecí kousky MAGYAR s hráškem 0 0 Zobrazit detail verze s pitou Okomentovat
Colombo65 uvařil 16. 7. 2010 08:17 Kuřecí kousky MAGYAR s hráškem 0 0 Zobrazit detail Kuřecí kousky MAGYAR s hráškem Okomentovat
Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra