Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Irule uvařila 4. 3. 2014 18:44 Kuřecí paličky s bramborovo-brokolicovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 4. 3. 2014 18:44 Kuřecí paličky s bramborovo-brokolicovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 4. 3. 2014 18:44 Kuřecí paličky s bramborovo-brokolicovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný