Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Irule uvařila 4. 3. 2014 18:44 Kuřecí paličky s bramborovo-brokolicovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 4. 3. 2014 18:44 Kuřecí paličky s bramborovo-brokolicovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 4. 3. 2014 18:44 Kuřecí paličky s bramborovo-brokolicovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Britskou specialitu octové brambůrky zvládnete připravit i sami: Delikatesa v anglickém stylu vás ohromí netradiční chutí
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť