Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
TerezaAngel uvařila 4. 5. 2022 19:17 Kuřecí pikantní minutkový plátek se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 2. 2016 13:38 Kuřecí pikantní minutkový plátek se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 2. 2016 13:38 Kuřecí pikantní minutkový plátek se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Darina Křivánková poradila, jak skvěle ochutit topinky. V jejím podniku je chválili i Jan Punčochář a Přemek Forejt
Video Představujeme novou kuchařku Náš rok v kuchyni: Tato kniha by neměla chybět v žádné české domácnosti