Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
keltika uvařila 13. 6. 2022 19:50 Kuřecí žaludky s houbami na česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
keltika uvařila 13. 6. 2022 19:41 Kuřecí žaludky s houbami na česneku 0 0 Zobrazit detail s knedlíkem Okomentovat
7 foto Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Dýňová omáčka udělá z obyčejných těstovin luxusní jídlo. Zjemněná smetanou a s parmazánem chutná božsky