Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Marie Klara uvařila 5. 6. 2010 11:02 Kvásková variace na šumavský bochník 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Klara uvařila 5. 6. 2010 11:02 Kvásková variace na šumavský bochník 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Klara uvařila 5. 6. 2010 11:02 Kvásková variace na šumavský bochník 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha: Slavný šéf do něj přidává salám a jednu speciální pikantní ingredienci
Holka u plotny radí: Retro kokosové řezy podle babičky Helenky jsou šťavnaté díky piškotovo-ovocné náplni a krásně voní