uvařila 5. 6. 2010 13:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 6. 2010 13:02
kvas žitný, voda, brambory, mouka celozrnna pšeničná, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, olej, kmín celý, sůl, kvasnice
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let
Pórek jako mozeček: Levné a rychlé jídlo báječně chutná, navíc masový „detox“ po Vánocích prospěje tělu i peněžence
Malé občerstvení na cesty: Slané muffiny upečete raz dva. Jak je správně péct a co s čím kombinovat?