Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Vadra uvařila 9. 2. 2017 12:14 Kváskový chléb bez hnětení 0 0 Zobrazit detail Také nehnětená šumava Okomentovat
Vadra uvařila 9. 2. 2017 12:14 Kváskový chléb bez hnětení 0 0 Zobrazit detail Moje nehnětená šumava Okomentovat
Výživový specialista Petr Havlíček k úplňkové dietě: Doporučuji začít přerušovaným půstem, ten tělu prospěje
Jak na chlupaté knedlíky se zelím: Správné konzistenci pomůže rychlá práce a sádlo, radí prvorepubliková kuchařka Anuše Kejřová
Staročeský kuthan podle Pepy Nemravy: Lahůdka plná masa, cibule a smetany nadchne vůní, chutí i snadnou přípravou