Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm
Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů
Radulinka6 uvařil 4. 11. 2012 12:23 Květáková polévka s krupicovými nočky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Radulinka6 uvařil 4. 11. 2012 12:23 Květáková polévka s krupicovými nočky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Radulinka6 uvařil 4. 11. 2012 12:23 Květáková polévka s krupicovými nočky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jan Amos Komenský prožil velkou část života v Nizozemsku. Tam měl nejčastěji na talíři luštěninovou kaši a k ní žitný chléb