Rybízový džem jen ze dvou ingrediencí: Stačí si rozmyslet, jaký druh rybízu využít, a pak se držet osvědčených rad
barborakitchen uvařila 20. 3. 2018 16:15 Lilková pomazánka Baba Ghanoush (vegan) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
barborakitchen uvařila 20. 3. 2018 16:15 Lilková pomazánka Baba Ghanoush (vegan) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
barborakitchen uvařila 20. 3. 2018 16:15 Lilková pomazánka Baba Ghanoush (vegan) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata
Ježíškova krupička neboli šrotka: Vánoční valašská krupicová kaše se jedla s medem a milovali ji děti i dospělí