Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
spagetka uvařila 29. 8. 2014 11:37 Marinovaná telecí plec s pikantní náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 8. 2014 11:37 Marinovaná telecí plec s pikantní náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 8. 2014 11:37 Marinovaná telecí plec s pikantní náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sázení a množení maliníku na jaře: Vybíráme správné stanoviště i vhodnou odrůdu a myslíme i na optimální přihnojování