Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 729 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná telecí plec s pikantní náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7O5
Moje poznámka
Marinovaná telecí plec s pikantní náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7O5
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
teleci plec recepty,
teleci plec,
telecí plec recept,
jak udělat telecí plecko,
recept na telecí plec,
telecí plec maso recepty,
telecí plecko recepty,
recepty z telecí plece,
telecí plecko - recepty,
recepty na telecí plec,
teleci maso na gril,
telecí na grilu,
telecí na grilu,
telecí plecko recept,
telecí maso na grilu,
teleci na gril,
recept telecí plec,
teleci plecko,
telecí plec-recepty,
telecí kulatá plec
Suroviny:
plecko telecí,
chilli paprika čerstvá,
paprika kozí roh,
hořčice pikantní,
cibule,
pepř černý,
sůl,
rozmarýn čerstvý,
bazalka čerstvá,
petrželka,
víno červené suché,
olej,
alobal
Komentáře (11)
http://www.receptynamaso.cz/teleci-maso/
Neumím si představit připlácnutí hrudí s kostma do alobalu pod víko domácího grilu, dyk ty kosti by to protrhaly
Veronika.Hrozna: Petruna: Právě na tu dobu jsem si dávala pozor, plecko v alobalu bylo za hodinu měkkě. Ještě jsem ho nechala zprudka ogrilovat rozbalené. Jo grilovala jsem na domácím stupni na stupni 4., bez alobalu na 5. ty 2 minuty na každé straně. To ještě dopíšu do receptu