Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná telecí plec s pikantní náplní

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (80 min tepelná úprava)

29. 8. 2014 13:37

Suroviny

Porce: 2 - 3

Nutriční hodnoty

Energie1 303 kJ / 311 kcal
Bílkoviny2,70 g
Tuky6,00 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 729 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy13,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V alobalu jsem grilovala 30 minut na každé straně na stupni 4 a bez alobalu pak cca po 2 minutách na stupni 5. - Domácí elektrický gril

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka

1. 9. 2014 11:03

jarka skrobakova: Děkuju Jaru :-K:-K a realizuj :yes::yes:

jarka skrobakova

1. 9. 2014 10:55

To bude príma bašta Špagetko. Moc se mi líbí receptík :yes::yes::-p:-K

spagetka

30. 8. 2014 19:08

Veronika.Hrozna: Verunko, já ale měla plecko bez kosti, néé hrudí, to je snad rozdíl v druhu masa a pro mne je i vepřové plecko bez kosti :-O a takové 2 plátky mi dal řezník, docela libové, já myslím, že z popisu je znát, že to bylo plecko, tady je odkaz na dělení telecího masa:
http://www.receptynamaso.cz/teleci-maso/
Neumím si představit připlácnutí hrudí s kostma do alobalu pod víko domácího grilu, dyk ty kosti by to protrhaly

Veronika.Hrozna

30. 8. 2014 18:59

spagetka:Plněnou telecí hruď totiž peču strašně dlouho je tady na ni receptík,fakt to je dobrota a někdy se to peče i 2 a 3/4 hodiny než se dají vyndat kosti.Proto jsem se ptala. Máme telecí velmi rádi a recepty na telecí vždycky ukládám. Tak toto taky vyzkouším! Mňam! :-K

spagetka

30. 8. 2014 10:29

Děkuju:-K, fakt bylo to výborné.

Veronika.Hrozna: Petruna: Právě na tu dobu jsem si dávala pozor, plecko v alobalu bylo za hodinu měkkě. Ještě jsem ho nechala zprudka ogrilovat rozbalené. Jo grilovala jsem na domácím stupni na stupni 4., bez alobalu na 5. ty 2 minuty na každé straně. To ještě dopíšu do receptu

Petruna

29. 8. 2014 22:49

Mně se taky nezdá ta doba? Tady čtu v knížce, že telecí na grilu až 45-50 minut?:-*

Veronika.Hrozna

29. 8. 2014 21:53

Opravdu stačí hodinka ? Je to měkké?

yanull

29. 8. 2014 15:53

Vašnosti, oni jsou machr ;-):yes: Moc se mi to líbí a chutnalo by mi, proto do Jablonce míří 3.bodík :-p:yes:

spagetka

29. 8. 2014 14:02

Dani, děkuju:-K, bylo to opravdu šťavnaté. U nás co je další soukromý řezník, tak díky konkurenci se fakt snažej o co nejpestřejší nabídku kvalitního masa, hlavně aby vydrželi :yes::yes::yes:

danielle72

29. 8. 2014 13:47

Ještě tady u nás sehnat telecí... Ale jinak parádní recept:yes:. A ta šťávička, kterou alobal zachytí, mňam :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: teleci plec recepty teleci plec telecí plec recept jak udělat telecí plecko recept na telecí plec telecí plec maso recepty telecí plecko recepty recepty z telecí plece telecí plecko - recepty recepty na telecí plec teleci maso na gril telecí na grilu telecí na grilu telecí plecko recept telecí maso na grilu teleci na gril recept telecí plec teleci plecko telecí plec-recepty telecí kulatá plec

Suroviny: plecko telecí, chilli paprika čerstvá, paprika kozí roh, hořčice pikantní, cibule, pepř černý, sůl, rozmarýn čerstvý, bazalka čerstvá, petrželka, víno červené suché, olej, alobal

TopRecepty.cz

Marinovaná telecí plec s pikantní náplní

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D7O5