Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
spagetka uvařila 10. 4. 2014 11:58 Marinovaný losos na zeleném chřestu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 10. 4. 2014 11:56 Marinovaný losos na zeleném chřestu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 10. 4. 2014 11:56 Marinovaný losos na zeleném chřestu 0 0 Zobrazit detail na pánvi Okomentovat
spagetka uvařila 10. 4. 2014 11:55 Marinovaný losos na zeleném chřestu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 10. 4. 2014 11:55 Marinovaný losos na zeleném chřestu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paštika jako skvělá svačinka na běžky či zimní výlet? V téhle soutěži můžete vyhrát mnohem více! Pravidla jsou snadná, odměna královská!
15 foto Seznamte se prvními soutěžícími Hell's Kitchen Česko. Brány Pekelné kuchyně se otevírají právě dnes