Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Eliza uvařila 30. 12. 2010 13:58 Nakládaný Hermelín pro milovníky česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 12. 2010 13:57 Nakládaný Hermelín pro milovníky česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 12. 2010 13:56 Nakládaný Hermelín pro milovníky česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva hubova uvařila 26. 12. 2010 16:22 Nakládaný Hermelín pro milovníky česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kynuté těsto, droždí, koblihy i celá vejce můžete dát klidně do mrazničky, když dodržíte tento postup a dobu uskladnění
6 foto Je rýžovar zbytečnost v kuchyni, nebo skvělý pomocník? Zjistili jsme za vás, co všechno umí a na kolik vás vyjde
Kynuté koblihy připravujeme z hladké mouky s vysokým obsahem lepku. Budou pak krásně nadýchané a pružné uprostřed