Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Eliza uvařila 30. 12. 2010 13:58 Nakládaný Hermelín pro milovníky česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 12. 2010 13:57 Nakládaný Hermelín pro milovníky česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 12. 2010 13:56 Nakládaný Hermelín pro milovníky česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva hubova uvařila 26. 12. 2010 16:22 Nakládaný Hermelín pro milovníky česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Skvělý nepečený jahodový dort podle Pavla Berkyho: Tvarohový krém na sušenkovém korpusu chutná fantasticky
Levná a rychlá polévka soljanka: Využití zbytků vykouzlí skvělý sytý pokrm plný chutí a mnoha výrazných ingrediencí