Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Dajda

30. 12. 2016 14:59

vanda: Na tenhle způsob jsem hermelín nakládala už mnohokrát, a to bez cibule, která mi tam rozhodně nechyběla. Jen jsem kousky sýra posypala navíc trochou drceného barevného pepře. :-p Olej, provoněný sýrem a česnekem, rozhodně nezbude, já do něj pro změnu namáčím čerstvý chléb.

Jaaja

29. 12. 2016 23:36

vanda: s cibulí je hermelínů milion ... tento je silně česnekový ... a když chci s cibulí, dělám s cibulí, na každý mám jiný recept, je potřeba vyzkoušet něco jiného a do tohoto receptu cibule rozhodně nepatří

vanda

29. 12. 2016 10:25

Mně tam chybí cibule. V naloženém hermelínu by rozhodně být měla.:-(

Eliza

31. 12. 2010 01:06

Dala jsem navíc rozmarýn a kapari, vynechal provensálské a pracovně jej nazvala "hermelínek-rozmarýnek pro Ivanku" ;-) Výše uvedený recept jsem neznala, ale protože je velmi podobný tomu mému způsobu naložení, přidala jsem fotky. A proč "pro Ivanku"? Protože to byla součást mého včerejšího pohoštění pro naši milou Isahu. :-K

eva hubova

26. 12. 2010 18:26

Hermelín je naložený,foto přidáno,teď už jen čekat až se uleží:-p:yes:+11

Suvicka

30. 9. 2010 15:50

+8 :yes::-p:-K

Anna Kocikova

30. 9. 2010 15:04

Tohle může být opravdu dobré:-p
Pokud to bude číst i Drahulín,může tam přidat i včerejší kytku od manžela;-):-))
+7 bodík je tam:yes::yes:

Klariska

30. 9. 2010 13:09

A zapichování česnekových kousků do hermelínu je vyloženě dobrý nápad :-):yes:.

JanaDorazinova

29. 9. 2010 22:07

Heli, to vůbec není blbý nápad, pod maso!!:-O

Hella

29. 9. 2010 22:04

Já při nakládání do kousků (trojúhelníčků) Hermelínu nakrájené česnekové kousky zapichuju. Je moc dobré, když česnek nevidíte, jen do něj kousnete. A zbylý olivový olej pak použiju třeba pod maso.

JanaDorazinova

29. 9. 2010 21:39

Śmankote, to se musím mrknout na Hermelín ve slevě, to musí být dobré!!:-p:yes::yes::yes::yes:

ivulinka

29. 9. 2010 21:10

Jani, tohle musí být mňamka, hlavně pro milovníky česnku, i já bych si s chutí dala:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládaný hermelín láďa hruška nakládaný camembert nakládaný camembert recept recept na nakládaný hermelín na kostičky nakládaný česnek v oleji s kořením nakladany hermelin s provensalskym korenim nakládaný hermelín kousky nakládaný hermelín na kostičky nakládaný hermelín bez oleje nakládaný hermelín na kousky nakládaný hermelín s česnekem nakládaný česnek nakládaný sýr ladí hrušky recept na nakládaný camembert camembert nakladany nakladane kousky hermelinu nakládaný kamembert hermelin vaha hermelin podle ladi hrusky lada hruska nakládaný hermelín

Suroviny: sýr hermelín, česnek, olej olivový, koření provensálské

TopRecepty.cz

Nakládaný Hermelín pro milovníky česneku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l76r