Škola omáček s Petrem Hajným: Naučte se vařit oblíbená jídla jako šéfkuchař. Stačí vám k tomu pár našich kurzů
Pečeme s Kamilou: Slepované citronové hvězdičky s marmeládou a polevou jsou ozdobou každého svátečního stolu
Markulina uvařila 30. 8. 2016 16:17 Ostružinový sirup s kávovým rumem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Markulina uvařila 30. 8. 2016 16:16 Ostružinový sirup s kávovým rumem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák
33 foto Vypravili jsme se na velikonoční trhy v Praze na Míráku: Langoš vyjde na 130 Kč, smažák je za 219 korun a pivo za 60 Kč