Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 19:06 Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 16:26 Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 16:20 Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 16:20 Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 16:20 Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rajčata sterilovaná ve vlastní šťávě: Ideální polotovar na zimu, příprava je jednoduchá, rajčata jsou totiž jedinou ingrediencí