KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
dzungila uvařila 3. 7. 2013 17:58 Pappardelle s bazalkovým pestem, kuřecím masem a prošutem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 3. 7. 2013 17:58 Pappardelle s bazalkovým pestem, kuřecím masem a prošutem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 3. 7. 2013 17:58 Pappardelle s bazalkovým pestem, kuřecím masem a prošutem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K Havelskému posvícení patří kecané koláče: Vláčné těsto s náplní z tvarohu, povidel a máku chutná fantasticky
Domácí křenová pomazánka je pikantní pochoutkou, která se skvěle se hodí na chlebíčky i k pečenému masu