Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
senky uvařila 23. 5. 2014 18:17 Pita chléb s čerstvou syrovátkou a žitnou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 13. 2. 2013 14:27 Pita chléb s čerstvou syrovátkou a žitnou moukou 0 0 Zobrazit detail Chleb z vrchni i spodni strany Okomentovat
aisha uvařila 13. 2. 2013 14:27 Pita chléb s čerstvou syrovátkou a žitnou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 13. 2. 2013 14:27 Pita chléb s čerstvou syrovátkou a žitnou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat