Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
janky3 uvařila 3. 5. 2020 14:25 Pizza s červenou řepou a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janky3 uvařila 3. 5. 2020 14:25 Pizza s červenou řepou a hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nepečené tatrankové kuličky: Voní oříšky a rumem, obalené v kokosu vypadají luxusně a chutnají božsky, přitom jsou jednoduché
Ljutenica podle receptu bulharské babičky: Paprikovou delikatesu podobnou ajvaru oceníte k masu i jako pomazánku na pečivo