Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
Výborný fazolový stroganoff zasytí a zahřeje: Minutkový guláš vyniká jemnou omáčkou a snadnou přípravou za pár korun
Libor Bouček se v kuchyni nebojí ničeho: Repertoár mého vaření určují děti. Zvládne svíčkovou i Asii, ale co má rád on sám?
Anna Kocikova uvařila 24. 11. 2011 20:06 Plněné masové kuličky s řeřichou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 24. 11. 2011 20:06 Plněné masové kuličky s řeřichou 0 0 Zobrazit detail Plněné masové kuličky s řeřichou Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 24. 11. 2011 20:06 Plněné masové kuličky s řeřichou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 24. 11. 2011 20:06 Plněné masové kuličky s řeřichou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Tvarohová bábovka je báječně vláčná a božsky chutná. Přitom je snadná na přípravu a vydrží déle než klasická piškotová
8 foto Pět tipů na úžasné jedlé dárky: Radost udělá domácí likér, sirup na přípravu svařáku nebo třeba cibulovo-slaninová marmeláda