Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
danielle72 uvařila 13. 5. 2013 19:04 Polévka s řapíkatým celerem, bazalkou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 13. 5. 2013 19:03 Polévka s řapíkatým celerem, bazalkou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 13. 5. 2013 19:03 Polévka s řapíkatým celerem, bazalkou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas