Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody
Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
mika59 uvařila 1. 4. 2020 16:16 Polévka z červené čočky a pikantní klobásy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí
Domácí pěstování: Rychlení zeleniny a bylinek není žádná věda. Dobrou sklizeň zajistí pařeniště i obyčejné PET lahve