Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Marie Klara uvařila 16. 3. 2010 16:20 Pšenično-žitný kváskový bramborový chléb 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit gril na letošní sezonu: Důležitá je hygiena, znalost návodu i nepodceňovat varování odborníků
Největší hvězda němého filmu Rudolph Valentino: Místo dívek snil o špagetách, ke kterým připravoval omáčku z rajčat a ančoviček