uvařila 16. 3. 2010 17:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2010 17:20
kvas žitný, podmáslí, brambory, mouka žitná chlebová, mouka hladká, olej, sůl, kvasnice, kmín celý, otruby, vločky ovesné
Přidáno před 21 minutami
Přidáno před 47 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Deset školních svačinek z celého světa: Ve Švédsku frčí tousty s čoko posypkou, v Turecku lodička se sýrem a v Izraeli bamba
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso
Vdolky nebo lívance? Bulharské placky mekitsa mají od každé něco. A nejlepší jsou na snídani