Pšenično-žitný kváskový bramborový chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 688 kJ / 3 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,60 g |
Tuky | 51,92 g |
Vláknina | 49,98 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 8,30 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 574,49 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Díky kombinaci kvásku a kvasnic kyne dobře i bez cukru.
Nemáme-li k dispozici žitný kvásek, lze jej nahradit polovinou množství vody a polovinou celozrnné žitné či jiné mouky, kvasnic pak raději 13 až 16 g (žitná mouka kyne hůře než pšeničná).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2010 07:55
17. 3. 2010 20:31
15. 3. 2010 12:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 9 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 33 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 37 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: bramborový kváskový chléb kváskový žitný chléb z domácí pekárny kváskový chléb z domácí pekárny kváskový chléb domácí pekárna bramborový chléb kváskový chleba z domácí pekárny kváskový chléb s bramborem kváskový chleba domaci pekarna bramborový chleba z domácí pekárny kváskový chléb v domácí pekárně kváskový bramborový chleba bramborový chléb z domácí pekárny kvaskový bramborový chléb kváskový chleba s bramborem kvaskový chleba v domaci pekarne bramborový chléb z kvásku kváskový žitný celozrnný chléb z domácí pekárny kváskový chleba z pekárny domácí chléb s žitným kváskem domácí pekárna kváskový chléb
Suroviny: kvas žitný, podmáslí, brambory, mouka žitná chlebová, mouka hladká, olej, sůl, kvasnice, kmín celý, otruby, vločky ovesné
Pšenično-žitný kváskový bramborový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DqWA
3 názory