Linecké, které nemusí odležet: Recept z legendárního lahůdkářství Zlatý Kříž zvládne každý opozdilec, chuť cukroví je skvělá
Skladujete cukroví v plechových krabicích? Pozor, ne všechny se na to hodí! Ty správné poznáte podle malého znaku
Ingrid.W uvařila 7. 4. 2009 14:16 Pstruzi s bylinkovými bramborami 0 0 Zobrazit detail Hotový pstruh Okomentovat
Ingrid.W uvařila 7. 4. 2009 14:14 Pstruzi s bylinkovými bramborami 0 0 Zobrazit detail Rybky v procesu pečení Okomentovat
Které jídlo se dá použít prošlé? Těstoviny, olej, rýže nebo sušenky do koše nepatří! S opatrností lze využít i zkyslé mléko
56 foto Šéfkuchař restaurace Tomáše Hanáka nám prozradil fígle, jak na jejich legendární smažák s medem