Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 245 kJ / 1 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 8,50 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 186,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmXZ
Moje poznámka
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmXZ
Nejnovější recepty
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno 24. 4. 2025 17:38
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno 24. 4. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapustový prívarok
Zlatka75 před 8 minutami
Buchta ze zakysané smetany
Petulice před 43 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Mettynka před 1 hodinou
Medovník....
PetraBrno před 9 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Denade před 11 hodinami
Mleté vepřové na způsob kebabu
Sahula před 13 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
PetraBrno před 14 hodinami
Pečený bramborový salát ( teplý)
Lucie1001 před 14 hodinami
Kapusta od babičky
KuchtaPaja před 15 hodinami
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty na pstruhy,
pstruh recepty,
recepty pstruh,
jak dlouho se peče pstruh,
pstruh pečený s bramborami,
jak dlouho péct pstruha,
pstruh s bylinkovým máslem,
pstruh doba pečení,
mražený pstruh úprava,
pstruh s bylinkovým máslem recept,
jak na pstruhy,
mražený pstruh recept,
pstruh celý recept,
pečený pstruh s bramborami,
pstruh na rozmarýnu,
pečený pstruh s bylinkovým máslem,
pstruh recept,
dresing k pstruhovi,
pstruh na bramborach,
kure s anglickou slaninou
Suroviny:
pstruh,
brambory,
mléko,
rozmarýn,
tymián,
saturejka,
bazalka čerstvá,
estragon,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
citron,
máslo
Komentáře (3)