Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
JanaDorazinova uvařila 22. 11. 2019 11:30 Rolády z kuřecích horních stehen 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pizza fritta aneb Smažená pizza vznikla z nouze, dnes může být delikatesou: Italskou verzi langošů si určitě zamilujete
Vychytaná vajíčková pomazánka podle šéfkuchaře Hliněné bašty. Šmrnc jí dodávají kyselé okurky a pár kapek citronové šťávy