Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celozrnné fettuccine s brokolicovo-gorgonzolovou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 8. 2014 09:21

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie8 723 kJ / 2 085 kcal
Bílkoviny96,78 g
Tuky86,53 g
Vláknina25,12 g
Cholesterol 974 mg
Sodík 1,81 g
Sůl2,88 g
Sacharidy217,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Všimla jsem si, že minimálně jeden recept na celozrnné těstoviny už tady je. Proto to berte spíše jako recept na omáčku.

Co se těstovin týče, tak tento poměr surovin se mi osvědčil - dobře chutnají a dobře se pracuje s těstem. Nebylo vůbec potřeba přidávat do těsta vodu, jak se mnohdy doporučuje.

http://hratkyspekaci.blogspot.com/2014/08/domaci-c...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

11. 8. 2014 16:42

Já brokolici moc nemusím, ale něco mi říká, že tohle jídlo by mi moc chutnalo;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fettuccine recepty fettuccine zampiony vajicka

Suroviny: mouka hladká, mouka hladká celozrnná, vejce, sůl, brokolice, gorgonzola, sýr gran moravia, voda, smetana na vaření, cibule, česnek, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Celozrnné fettuccine s brokolicovo-gorgonzolovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5EXZ