Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Eliza uvařila 3. 1. 2010 14:05 Rybí filé na sýrovém hnízdě s pečenými žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 1. 2010 13:38 Rybí filé na sýrovém hnízdě s pečenými žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 1. 2010 13:38 Rybí filé na sýrovém hnízdě s pečenými žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně smažit koblihy? Úspěch zajistí vysoká vrstva vhodného tuku, jeho správná teplota, ale i pečicí papír a další fígle