Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Lucasinka uvařila 23. 6. 2010 18:09 Rychly bulgur se zeleninou 0 0 Zobrazit detail jako priloha k lososovi (pro pritele) Okomentovat
Lucasinka uvařila 23. 6. 2010 18:08 Rychly bulgur se zeleninou 0 0 Zobrazit detail jako samostatne jidlo (pro me) Okomentovat
Plněné papriky v rajské omáčce: Typickou sladkokyselou chuť zajistí cukr a citronová šťáva, vůni kombinace koření
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií