Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
janatka uvařila 31. 7. 2022 19:23 Salát z mladé cukety vhodný do sendvičů a tortill 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Koubkova uvařila 20. 8. 2018 10:12 Salát z mladé cukety vhodný do sendvičů a tortill 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 12. 8. 2018 17:35 Salát z mladé cukety vhodný do sendvičů a tortill 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
24 foto Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku